Oyun

Sony, Concord’un fişini çekti

Paylaş
Paylaş

Oyun, talihsiz lansmandan 2 haftadan kısa bir süre sonra tüm oyunculara tam geri ödeme yapılarak çevrimdışı hale getirildi.

Nişancı oyunu Concord, 23 Ağustos 2024’te PlayStation 5 ve Windows için satışa sunulmuştu. Oyun, beklenmeyen eleştiriler ve az sayıda alıcı çekmesi sebebiyle satıştan kaldırıldı ve 6 Eylül 2024’te oyuncular çevrimdışı hale getirildi.

CONCORD KAPATILDI

Firewalk Studios oyun direktörü Ryan Ellis, PlayStation.Blog sitesinde yaptığı açıklamada oyun lansmanının beklendiği gibi gitmediğinden bahsetti. Oyunun 6 Eylül 2024’te tüm oyuncular için çevrimdışı hale getirilmesinden sonra oyunu daha iyi bir seviyeye getirmek için çalışmalar yapıldığını belirtti. 

8 yıllık geliştirme çalışmalarından sonra oyunun talihsiz bir sonla karşılaşması ekibi ve diğer çalışanları zor bir duruma getirdi. 

Ayrıca Concord kısa süreli ömründe sert bir rekabetle karşı karşıya kaldı. 40 dolarlık olan oyun benzer kahraman nişancı oyunlarının önüne geçemedi. Aynı zamanda Black Myth: Wukong ile aynı gün ve Star Wars: Outlaws’tan bir hafta önce piyasaya sürüldü.

Concord oyunu

CONCORD NASIL OYNANIR?

Concord, birinci şahıs bakış açısıyla oynanan kahraman nişancı video oyunuydu. Oyun on altı karakterle piyasaya sürüldü. Yüksek zıplamalar için robot bacaklar ve hasara karşı elmas deri gibi farklı özelliklere sahip uzaylı karakterler geliştirilmişti. Oyun içindeki gruplardan biri Freegunners olarak bilinen paralı askerlerdi.

Paylaş
Yazar:
Zeynep Avcı -

Zeynep Avcı, insanlara farklı bakış açıları sunmayı amaçlıyor. Resim sanatına ve edebiyata ilgisi büyük. Lise yıllarında grafik alanında eğitim aldı. Gazete ve medya alanında staj yaptı.

Yorum yaz

Bir yanıt yazın

İlgili içerikler
Oyun

Epic Games’in bu hafta (10-17 Ekim) vereceği ücretsiz oyunlar açıklandı

Epic GAMES Store, 10-17 Ekim 2024 tarihleri arasında Outliver: Tribulation ve Empyrion...

OyunTeknoloji

Discord’a erişim engeli getirildi! | Discord benzeri uygulamalar ve platformlar

Discord neden yasaklandı? Konusu merak edilirken, küresel çapta milyonlarca oyuncunun kullandığı program...

Oyun

Football Manager 2024 (FM 24) Epic Games’te ücretsiz oldu! İşte, FM 24 nereden, nasıl indirilir ve sistem gereksinimleri

SEGA tarafından sunulan Football Manager 2024 (FM 24) kısa süreliğine Epic Games’te...