Sinema ve Dizi

Venom “Son Dans” için büyük final yaklaşıyor

Paylaş
Paylaş

Venom “Son Dans”ın 25 Ekim’de beyaz perdeyle buluşmadan önce son fragmanını yayınlandı.

Sony Pictures’ın Spider-Man çizgi roman karakterlerine dayanan spin-off açısından ilk iki filmi “Venom: Zehirli Öfke” (2018) ve “Venom: Zehirli Öfke 2” (2021) sonrasında gelen bu üçüncü film, Tom Hardy’nin başrolünde olduğu “Venom” üçlemesinin finalini işaret ediyor. 

VENOM “SON DANS” FİLMİ

Venom film serisinin üçüncü filmi Venom “Son Dans”ın çekimlerine geçen yıl haziran ayında İspanya’da başlandı, ancak oyuncular grevi nedeniyle çekimler kısa sürede durduruldu. Çalışmalar kasım ayında yeniden başladı ve nisan ayında tamamlandı.

YÖNETMEN YİNE AYNI İSİM OLDU

Filmin yönetmen koltuğunda ilk iki filmin senaristliğini üstlenen Kelly Marcel oturuyor. Aynı zamanda Avi Arad, Hutch Parker, Amy Pascal ve Matt Tolmach‘la birlikte filmin yapımcılığını üstlenen Marcel, Eddie Brock ve Venom’un karmaşık ilişkisinin derinliklerini keşfetmeye devam ediyor. Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach ve Stephen Graham gibi isimlerle zenginleşen oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

VENOM’UN SON MACERASI

Eddie Brock‘un ikonik karakteri Venom’u yeniden canlandıran Tom Hardy’nin başrolünde yer aldığı üçlemenin son bölümünü sunuyor. Marcel’in karmaşık karakter yaklaşımıyla, Eddie ve Venom’un içsel mücadeleleri ve tehlikeli dış tehditlerle yüzleşmeleri işleniyor. Marvel evreninin en karmaşık ve gizemli karakterlerinden biri olan Venom’un son macerası, Marvel hayranlarını ve süper kahraman filmlerini sevenleri tatmin edecek bir yapım olarak öne çıkıyor. “Logan“, “Deadpool” ve “Carnage” gibi yapımlardan hoşlanan izleyiciler, bu yeni macerada da kendilerine hitap eden pek çok unsur bulacaklar.

Üçlemenin bu son bölümü, ikilinin karmaşık ilişkisi, aksiyon dolu sahneler ve etkileyici özel efektlerle harmanlanarak heyecan verici ve duygusal bir sonuç veriyor. Eddie ve Venom’un destansı hikayesinin son perdesi için 25 Ekim 2024’te sinemalarda sizlerle buluşuyor.

VENOM “SON DANS” İZLE (FRAGMAN)

Venom Son Dans izle
Paylaş
Yazar:
Dilara Akbulak -

Dilara Akbulak, 22 Eylül 2002’de İzmir’de doğdu. Lisans eğitimine 2020 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümüyle başladı. Üniversite hayatı boyunca katıldığı eğitimler, etkinlikler ve okuduğu kitaplarla birlikte çalışmak istediği reklamcılık sektöründe kendini geliştirmek isteyen biri.

Yorum yaz

Bir yanıt yazın

İlgili içerikler
Sinema ve Dizi

Netflix’in yeni romantik komedisi: Ladies First

Sacha Baron Cohen ve Rosamund Pike’ın başrollerini paylaştıkları “Ladies First”, kadınların egemen...

Sinema ve Dizi

“Joker: İkili Delilik” bekleneni veremedi! Yüksek beklentiler, düşük hasılat

Gişede hızla batan “Joker” devam filminin stüdyoya 150-200 milyon dolar civarında kayıp...

Sinema ve Dizi

İlk ve Son 2. Sezon fragmanı paylaşıldı!

Blu TV’nin en çok beğenilen yerli dizilerinden olan İlk ve Son 2....

Sinema ve Dizi

Menendez Kardeşler olayı | Netflix’in yeni belgeselinin arka planı

Netflix’in yeni belgeseli ve dizisi, Erik ve Lyle Menendez’in ebeveynlerini öldürmesinin ardındaki...