Sinema ve Dizi

The Last of Us 2. Sezonu geliyor! 

Paylaş
Paylaş
Joel ve Ellie’nin beş yıllık barış döneminin ardından, daha tehlikeli bir dünyada verdikleri hayatta kalma mücadelesi, yeni sezonla izleyiciyle buluşacak. The Last of Us 2 sezon ne zaman gelecek? Sorusu da yanıt buldu. Buna göre dizinin yeni sezonu 2025’te izleyicilerle buluşacak.
HBO’nun büyük yankı uyandıran dizisi The Last of Us, merakla beklenen 2. sezonu için ilk teaser’ını yayınladı. The Last of Us 2. sezon oyuncuları da belli olmaya başladı. Kadroda Pedro Pascal (Joel) ve Bella Ramsey (Ellie) gibi tecrübeli isimler yer alacak.

THE LAST OF US 2. SEZON NE ZAMAN GELECEK?

Sekiz dalda Emmy ödülü kazanan ve ilk sezonuyla izlenme rekorları kıran yapım, aynı adlı popüler video oyunundan uyarlanıyor. The Last of Us 2. Sezonu 2025’te yayınlanacak. Yeni sezonda, Joel ve Ellie‘nin yaşadığı beş yıllık barış döneminin ardından, kendilerini çok daha tehlikeli bir dünyada bulacakları yeni maceralara tanık olacağız.

İlk sezonda Joel’in, 14 yaşındaki Ellie‘yi bir karantina bölgesinden kaçırma görevini üstlenmesiyle başlayan hikaye, modern uygarlığın çöküşünden 20 yıl sonrasını konu alıyordu. İkinci sezon ise bu olayların beş yıl sonrasına odaklanarak, Joel ve Ellie’nin geçmişleriyle yüzleşmek zorunda kaldıkları yeni bir süreci ele alacak. Ortak geçmişleri peşlerini bırakmazken, yeni tehlikelerle mücadele etmek zorunda kalacaklar.

The Last of Us 2. Sezon

THE LAST OF US 2. SEZON OYUNCULARI

Oyuncu kadrosunda Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie), Gabriel Luna (Tommy) ve Rutina Wesley (Maria) gibi isimler geri dönüyor. Ayrıca, yeni sezona Kaitlyn Dever (Abby), Isabela Merced (Dina), Young Mazino (Jesse) ve Jeffrey Wright gibi yeni karakterler katılıyor. Dizinin yaratıcıları, video oyununun yaratıcısı Neil Druckmann ve Chernobyl’in Emmy ödüllü yazarı Craig Mazin, ikinci sezonda da yürütücü yapımcılık görevini sürdürüyorlar.

Cordyceps mantarının neden olduğu ölümcül salgının paramparça ettiği bir dünyada geçen “The Last of Us”, ikinci sezonuyla hayatta kalma mücadelesini daha karanlık ve tehlikeli bir boyuta taşıyor. Joel ve Ellie, geçmişin travmalarıyla yüzleşirken hem fiziksel hem de duygusal sınırlarını zorlayan yeni düşmanlarla karşı karşıya kalacak. Aradan geçen beş yıl, ikilinin ilişkisini daha derin bir seviyeye taşırken, hem birbirlerine duydukları güven hem de bu güvenin sınandığı anlar izleyicilere güçlü bir dram sunacak. Ayrıca, dünya artık daha sert ve acımasız hale gelmişken, yeni sezonda daha fazla aksiyon sahnesi ve karakter gelişimi de izleyicileri bekliyor. Hayranları şimdiden büyük bir heyecanla dizinin dönüşünü beklerken, HBO’nun bu yapımla çıtayı daha da yukarı taşıyacağına kesin gözüyle bakılıyor.

THE LAST OF US 2. SEZON İZLE (FRAGMAN)

THE LAST OF US 2. SEZON İZLE (FRAGMAN)
Paylaş
Yazar:
Dilara Akbulak -

Dilara Akbulak, 22 Eylül 2002’de İzmir’de doğdu. Lisans eğitimine 2020 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümüyle başladı. Üniversite hayatı boyunca katıldığı eğitimler, etkinlikler ve okuduğu kitaplarla birlikte çalışmak istediği reklamcılık sektöründe kendini geliştirmek isteyen biri.

Yorum yaz

Bir yanıt yazın

İlgili içerikler
Sinema ve Dizi

Netflix’in yeni romantik komedisi: Ladies First

Sacha Baron Cohen ve Rosamund Pike’ın başrollerini paylaştıkları “Ladies First”, kadınların egemen...

Sinema ve Dizi

“Joker: İkili Delilik” bekleneni veremedi! Yüksek beklentiler, düşük hasılat

Gişede hızla batan “Joker” devam filminin stüdyoya 150-200 milyon dolar civarında kayıp...

Sinema ve Dizi

İlk ve Son 2. Sezon fragmanı paylaşıldı!

Blu TV’nin en çok beğenilen yerli dizilerinden olan İlk ve Son 2....

Sinema ve Dizi

Menendez Kardeşler olayı | Netflix’in yeni belgeselinin arka planı

Netflix’in yeni belgeseli ve dizisi, Erik ve Lyle Menendez’in ebeveynlerini öldürmesinin ardındaki...