Sinema ve Dizi

“Gibi”nin yeni sezon hazırlıkları sürüyor! Gibi 6. sezon ne zaman çıkacak?

Paylaş
Paylaş
Absürt komedi dizisi Gibi, yeni sezonu için heyecanla bekleniyor. Dizinin 6. sezonu 2025 yılının ilk aylarında izleyiciyle buluşacak gibi görünüyor. 
Gibi 6. sezon gelecek mi? Sorusu yanıt buldu. Fenomen dizi ‘Gibi’nin başrol oyuncusu ve senaristi Feyyaz Yiğit, dizinin 6’ıncı sezonunun çekileceğini duyurdu.

GİBİ 6. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Türkiye’nin sevilen absürt komedi dizisi Gibi, 6. sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Exxen platformunda yayınlanan dizi, 5. sezonunu 2024’ün ilk yarısında tamamlamıştı. Şu ana kadar 55 bölüm yayınlanan dizinin, yeni sezonu için henüz resmi bir tarih açıklanmadı. Ancak tahminler, 6. sezonun 2025 yılının ilk çeyreğinde izleyicilerle buluşacağını gösteriyor.

GİBİ 6. SEZON

GİBİ 6. SEZON BÖLÜMLERİ

Dizinin senaristi ve başrol oyuncusu Feyyaz Yiğit, geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden yeni sezon hazırlıklarının başladığını duyurdu. Gibi’nin yeni sezonunda, yine Yılmaz, İlkkan ve Ersoy karakterlerinin absürt olaylarla dolu maceralarına tanık olacağız. 6. sezonun kaç bölüm olacağı konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte, önceki sezonlarda olduğu gibi 10 ila 13 bölüm arasında olacağı tahmin ediliyor.

GİBİ 6. SEZON

GİBİ YENİ SEZON OYUNCULARI

Başrollerini Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ın paylaştığı dizide, önceki sezonlarda yer alan karakterlerin yanı sıra sürpriz isimlerin de kadroya katılabileceği konuşuluyor. Özellikle sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan Gibi, yeni sezonuyla izleyicilerine yine keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Dizinin yapımcıları ve oyuncuları, 6. sezonla ilgili daha fazla detay vermekten kaçınsa da, Gibi hayranları şimdiden dizinin fragmanını beklemeye başladı.

Paylaş
Yazar:
Serhıldan Hülakü -

siyahdergi.com imtiyaz sahibi ve editörü olan Serhıldan Hülakü, İstanbul Kültür Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Çeşitli web sitelerine ve kendi sosyal ağlarına içerik üreten Hülakü, gazetecilik ve medya alanında gazetelerde çalıştı. Bianet, Haberler.com ve Sondakika.com'da "Haber Editörü" ve "SEO Editörü" pozisyonlarını doldurdu. Şu anda gdh.digital'de "SEO Editörü" olarak çalışıyor ve Siyah Dergi için içerik üretiyor, üyelerine eğitim veriyor."Vesikalık" adında bir de kitabı bulunuyor.

Yorum yaz

Bir yanıt yazın

İlgili içerikler
Sinema ve Dizi

Netflix’in yeni romantik komedisi: Ladies First

Sacha Baron Cohen ve Rosamund Pike’ın başrollerini paylaştıkları “Ladies First”, kadınların egemen...

Sinema ve Dizi

“Joker: İkili Delilik” bekleneni veremedi! Yüksek beklentiler, düşük hasılat

Gişede hızla batan “Joker” devam filminin stüdyoya 150-200 milyon dolar civarında kayıp...

Sinema ve Dizi

İlk ve Son 2. Sezon fragmanı paylaşıldı!

Blu TV’nin en çok beğenilen yerli dizilerinden olan İlk ve Son 2....

Sinema ve Dizi

Menendez Kardeşler olayı | Netflix’in yeni belgeselinin arka planı

Netflix’in yeni belgeseli ve dizisi, Erik ve Lyle Menendez’in ebeveynlerini öldürmesinin ardındaki...