Oyun

Call of Duty: Black Ops 6 için beklentiler zirvede – Call of Duty: Black Ops 6 açık beta, sistem gereksinimleri ve çıkış tarihi netleşiyor 

Paylaş
Paylaş

Call of Duty: Black Ops 6 çıkış tarihi açıklandı. Uzun süredir beklenen oyundan yeni bir fragman paylaşıldı. Call of Duty Black Ops 6 ne zaman çıkacak? Konusu da böylece yanıt buldu. Fragmana göre Black Ops 6 çıkış tarihi 25 Ekim 2024 olarak açıklandı. 

Call of Duty: Black Ops 6’nın açık beta tarihi yaklaşıyor ve oyuncular, heyecanla minimum sistem gereksinimlerini, oyunun fiyatını ve Xbox Game Pass dahil olup olmadığını merak ediyor. İşte yeni COD Black Ops’un detayları… 

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 ÇIKIŞ TARİHİ 

Call of Duty serisinin yeni oyunu Black Ops 6, 25 Ekim 2024’te piyasaya sürülecek. Oyun, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC platformlarında eşzamanlı olarak çıkış yapacak. Activision tarafından geliştirilen bu yeni yapım, aynı zamanda Game Pass üzerinden de erişilebilir olacak, bu da abonelere oyunu ekstra bir ücret ödemeden deneme fırsatı sunacak. 

CALL OF DUTY BLACK OPS 6 FRAGMANI 👇 

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 AÇIK BETA 

Oyun, 6-9 Eylül 2024 tarihleri arasında tüm oyunculara açık beta erişimi sunacak. Ön sipariş veren oyuncular ve Xbox Game Pass aboneleri için ise erken erişim betası 30 Ağustos’ta başlayacak. Bu beta süreci, oyuncuların oyunu deneyimlemesine ve Activision’ın oyunu resmi olarak yayınlamadan önce geri bildirim toplamasına olanak tanıyor. Betada, klasik çok oyunculu modlar ve bazı yenilikler tanıtılacak. Bu yeniliklerden biri de oyuna daha fazla hareket esnekliği sağlayan yeni “Omnimovement” sistemi olacak. 

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ 

Black Ops 6’yı PC’de oynamayı planlayan oyuncular için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri açıklandı.

  Black Ops 6 Minimum ve Önerilen Sistem Gereksinimleri:

Minimum Gereksinimler:
○ İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
○ İşlemci: Intel Core i5-6600 veya AMD Ryzen 5 1400
○ RAM: 12 GB
○ Ekran Kartı: GeForce GTX 1060 veya Radeon RX 470
○ Depolama: 120 GB
Önerilen Gereksinimler:
○ İşletim Sistemi: Windows 11
○ İşlemci: Intel Core i7-6700K veya AMD Ryzen 5 1600X
○ RAM: 16 GB
○ Ekran Kartı: GeForce RTX 3060 veya Radeon RX 6600 XT
○ Depolama: 120 GB

CALL OF DUTY BLACK OPS 6 HİKAYE MODU VAR MI? 

Black Ops 6, klasik çok oyunculu modlar ve popüler Zombies modu ile birlikte geliyor. Ayrıca, önceki oyunlarda olduğu gibi bir hikaye modu da içeriyor. Hikaye, Soğuk Savaş’ın son dönemlerine, 1991 yılına dayanıyor ve iki ana karakter, Troy Marshall ve Frank Woods, CIA’ya sızmış olan Pantheon adlı gizemli bir örgütü ortaya çıkarmak için mücadele ediyor. Bu sürükleyici hikaye, aksiyon dolu anlar ve beklenmedik olaylarla dolu. 

CALL OF DUTY BLACK OPS 6 FİYAT 

Oyun, ön siparişe açık ve PS Store, Microsoft Store, Steam gibi dijital platformlarda satışa sunuldu. Fiyatlar ise sürümlere göre değişiklik gösteriyor, standart sürüm yaklaşık 70 dolardan başlarken, daha fazla içerik sunan deluxe ve ultimate sürümler ise 100 dolara kadar çıkabiliyor. 

CALL OF DUTY BLACK OPS 6 GAME PASS 

Call of Duty: Black Ops 6, Xbox Game Pass Ultimate, Game Pass PC ve Game Pass Console abonelerine çıkış gününden itibaren erişilebilir olacak. Bu sayede, abonelik sahipleri ekstra bir ücret ödemeden oyuna tam erişim sağlayabilecekler. 

Call of Duty: Black Ops 6, yüksek tempolu oyun yapısı, heyecan verici hikayesi ve çok oyunculu seçenekleriyle serinin hayranlarını memnun etmeye hazırlanıyor. Oyuncular, beta sürecine katılarak hem yeni özellikleri deneme hem de geliştirilmesi için geri bildirimde bulunma fırsatına sahip olacaklar​. 

Paylaş
Yazar:
Serhıldan Hülakü -

siyahdergi.com imtiyaz sahibi ve editörü olan Serhıldan Hülakü, İstanbul Kültür Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Çeşitli web sitelerine ve kendi sosyal ağlarına içerik üreten Hülakü, gazetecilik ve medya alanında gazetelerde çalıştı. Bianet, Haberler.com ve Sondakika.com'da "Haber Editörü" ve "SEO Editörü" pozisyonlarını doldurdu. Şu anda gdh.digital'de "SEO Editörü" olarak çalışıyor ve Siyah Dergi için içerik üretiyor, üyelerine eğitim veriyor."Vesikalık" adında bir de kitabı bulunuyor.

Yorum yaz

Bir yanıt yazın

İlgili içerikler
Oyun

Epic Games’in bu hafta (10-17 Ekim) vereceği ücretsiz oyunlar açıklandı

Epic GAMES Store, 10-17 Ekim 2024 tarihleri arasında Outliver: Tribulation ve Empyrion...

OyunTeknoloji

Discord’a erişim engeli getirildi! | Discord benzeri uygulamalar ve platformlar

Discord neden yasaklandı? Konusu merak edilirken, küresel çapta milyonlarca oyuncunun kullandığı program...

Oyun

Sony, Concord’un fişini çekti

Oyun, talihsiz lansmandan 2 haftadan kısa bir süre sonra tüm oyunculara tam...

Oyun

Football Manager 2024 (FM 24) Epic Games’te ücretsiz oldu! İşte, FM 24 nereden, nasıl indirilir ve sistem gereksinimleri

SEGA tarafından sunulan Football Manager 2024 (FM 24) kısa süreliğine Epic Games’te...