Kültür ve Sanat

Küçük Prens’in büyüleyici sahne yolculuğu başlıyor

Paylaş
Paylaş

Edebiyat dünyasının unutulmaz eserlerinden “Küçük Prens”, sahne şovu olarak İstanbul’da sanatseverlerle buluşacak.


Antoine de Saint-Exupery’nin klasik eseri “Küçük Prens”, dans, müzik, akrobasi ve ileri sahne teknolojileriyle 21 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde sahneye taşınıyor.

KÜÇÜK PRENS SAHNE ŞOVU BAŞLIYOR

Broadway Entertainment Group’un yapımcılığını üstlendiği bu etkileyici gösteri, dans, müzik ve akrobasiyi bir araya getiriyor. Antoine de Saint-Exupery’nin unutulmaz eseri “Küçük Prens”in sahneye uyarlanmış gösterisi, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde 21 Kasım-1 Aralık’ta sahnelenecek.

Farklı ülkelerde bir milyonu aşkın izleyici tarafından büyük ilgi gören gösteri, Saint-Exupery’nin 1943’te yayınlanan aynı adlı eserinden uyarlandı.

Gösteride, Küçük Prens’in farklı gezegenlerde karşılaştığı karakterler ve bu karakterlerin temsil ettiği evrensel değerler, tiyatro, dans, akrobasi ve ileri teknoloji video haritalama kullanılarak sahneye taşınıyor. Sevgi, dostluk, sadakat ve insan doğası üzerine düşündüren bu yapım, hem çocuklar hem de yetişkinler için unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Sanat dünyasının büyülü atmosferine katkıda bulunan bu gösteri, İstanbul’un kültürel yaşamına da renk katmaya hazırlanıyor. “Küçük Prens” gibi klasik bir eserin modern sahne teknolojileriyle buluşması, izleyicilere nostaljik ve aynı zamanda yenilikçi bir deneyim sunacak. Sevgi ve dostluğun evrensel gücünü hatırlatan bu gösteri, duygusal derinliği ve sanatsal zenginliğiyle sadece bir sahne performansı olmaktan öte, izleyicilere hayatı farklı bir pencereden sorgulama fırsatı veriyor. İstanbul’daki bu büyüleyici sanat etkinliği, kültürel etkinliklerin önemini bir kez daha vurgularken, seyircilerine unutulmaz bir sanat deneyimi vaat ediyor.

Paylaş
Yazar:
Dilara Akbulak -

Dilara Akbulak, 22 Eylül 2002’de İzmir’de doğdu. Lisans eğitimine 2020 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümüyle başladı. Üniversite hayatı boyunca katıldığı eğitimler, etkinlikler ve okuduğu kitaplarla birlikte çalışmak istediği reklamcılık sektöründe kendini geliştirmek isteyen biri.

Yorum yaz

Bir yanıt yazın

İlgili içerikler
Kültür ve Sanat

Filmekimi tüm heyecanıyla İstanbul, Diyarbakır, Ankara ve İzmir’de sonbahara farklı bir soluk getiriyor!

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 23. kez düzenlenen ve sonbahar mevsimine...

FelsefeKültür ve Sanat

Eros ve Psyche’nin aşkının hikayesi

Fiziksel çekimi ve aşkı simgeleyen tanrı Eros ile kelime anlamı ‘ruh’ anlamına...

Kültür ve SanatMüzik

Puff Daddy Davası nedir? Hollywood’un karanlık yüzü: Şantaj, insan ticareti ve daha nicesi

16 Eylül 2024’te Sean “Diddy” Combs, Manhattan’da seks ticareti ve şantaj suçlamalarıyla...

Kültür ve Sanat

Bakan Ersoy Duyurdu: Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin rotası genişliyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye’nin kültür ve sanatını daha...