Yeni yılda hangi filmleri izleyeceğiz? İşte 2024 yılında vizyona girecek filmler!

Yaklaşan yeni yıl, izleyicilerle buluşacak bir dizi filmle dolup taşıyor. 2024 yılında vizyona girecek filmler 2023 henüz bitmeden merak konusu olmaya devam ediyor. Peki, 2024’de hangi filmler çıkacak? Siyah Dergi okuyucuları için derledik…

Yeni yılda bizlerle buluşacak bu yapımlar arasında bazıları popüler film serilerinin devamı niteliğindeyken, diğerleri yıllar sonra çekilecek devam filmlerinden oluşuyor. İşte 2024’te çıkacak ve seyirciyle buluşacak olan filmler…

2024’TE VİZYONA GİRECEK FİLMLER

Sinema dünyası, 2024 yılında izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor. Birbirinden heyecan verici yapımlar ve devam filmleriyle dolup taşan bu yıl, sinemaseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. İşte 2024 yılında gösterime girecek bazı dikkat çekici filmler:

DEADPOOL 3 (24 TEMMUZ)

Yönetmen koltuğunda Shawn Levy’nin oturduğu Deadpool serisinin üçüncü filmi, Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ın başrolleriyle 24 Temmuz’da seyirciyle buluşacak.

BETERBÖCEK 2 (BEETLEJUICE 2) (6 EYLÜL)

Tim Burton’ın klasikleşmiş filmi Beterböcek’in devamı olan bu yapım, Jenna Ortega’nın başrolde olduğu bir macerayı 6 Eylül’de izleyicilere sunacak.

HAYALET AVCILARI: ÜRPERTİ (GHOSTBUSTERS: FROZEN EMPIRE) (29 MART)

Ghostbusters serisinin devam filmi olan “Ghostbusters: Afterlife,” 29 Mart’ta seyirciyle buluşacak ve heyecan dolu bir hayalet avı sunacak.

MISSION: IMPOSSIBLE – DEAD RECKONING, PART TWO (28 HAZİRAN)

Ethan Hunt’ın serüvenlerini konu alan serinin son filmi, Tom Cruise’un başrolde olduğu muhteşem aksiyon sahneleriyle 28 Haziran’da izleyicilere veda edecek.

BAD BOYS 4

Will Smith ve Martin Lawrence’ın unutulmaz ikilisi, 1995’te başlayan Bad Boys serisinin dördüncü filmiyle geri dönüyor. Instagram hesapları üzerinden yapılan duyuru, hayranları şimdiden heyecanlandırdı.

JOKER: FOLIE À DEUX (4 EKİM)

Joaquin Phoenix’in unutulmaz performansıyla dikkat çeken Joker, Todd Phillips’in yönetmenliğinde devam ediyor. Lady Gaga’nın sürpriz katılımıyla Joker: Folie à Deux, 4 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak.

DUNE: ÇÖL GEZEGENİ BÖLÜM 2 (15 MART)

Frank Herbert’ün klasik bilim kurgu romanından uyarlanan Dune serisinin devam filmi, Timothée Chalamet ve Zendaya’nın başrolde olduğu etkileyici bir macera sunacak.

VENOM 3 (8 KASIM)

Tom Hardy’nin başrolde olduğu Venom serisinin üçüncü filmi, 8 Kasım’da izleyicilerle buluşacak ve anti-kahramanın yeni maceralarını ekranlara taşıyacak.

ÇILGIN HIRSIZ 4 (DESPICABLE ME 4) (5 TEMMUZ)

Sevimli Minyonlar’ın maceralarını konu alan animasyon serisinin dördüncü filmi, 5 Temmuz’da izleyicilerle buluşacak.

TERS YÜZ 2 (INSIDE OUT 2) (14 HAZİRAN)

Oscar ödüllü Inside Out’un devamı olan bu animasyon filmi, 14 Haziran’da seyircilere duygusal bir yolculuk vadediyor.

LORD OF THE RINGS: THE WAR OF ROHIRRIM (13 ARALIK)

Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi evreninde geçen bu animasyon filmi, 13 Aralık’ta seyirciyle buluşacak.

FURIOSA (24 MAYIS)

Anya Taylor Joy’un genç Furiosa karakterini canlandırdığı Mad Max’in devam filmi, 24 Mayıs’ta izleyicilerle buluşacak.

GLADYATÖR 2 (22 KASIM)

Ridley Scott imzalı Gladyatör’ün devam filmi, Paul Mescal’ın başrolde olduğu etkileyici bir epikle beyazperdeye geri dönüyor.

A QUIET PLACE: DAY ONE (8 MART)

Lupita Nyong’o ve diğer ünlü isimlerin yer aldığı bu gerilim filmi, A Quiet Place serisinin üçüncü bölümü olarak 8 Mart’ta seyircilerle buluşacak.

Sinemaseverler, 2024 yılında bu heyecan verici filmleri bekleyerek, büyüleyici bir sinema deneyimi yaşamaya hazırlanıyor. Film dünyasının bu büyük buluşmalarını kaçırmamak için takvimlerinizi işaretlemeyi unutmayın!

Serhıldan Hülakü
Serhıldan Hülakü

siyahdergi.com imtiyaz sahibi ve editörü olan Serhıldan Hülakü, İstanbul Kültür Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Çeşitli web sitelerine ve kendi sosyal ağlarına içerik üreten Hülakü, gazetecilik ve medya alanında gazetelerde çalıştı. Bianet, Haberler.com ve Sondakika.com'da "Haber Editörü" ve "SEO Editörü" pozisyonlarını doldurdu. Şu anda gdh.digital'de "SEO Editörü" olarak çalışıyor ve Siyah Dergi için içerik üretiyor, üyelerine eğitim veriyor.

"Vesikalık" adında bir de kitabı bulunuyor.

Articles: 96

Leave a Reply